4Bookings koppelen aan KING Finance

B4ict heeft, in nauwe samenwerking met gebruikers, de applicatie 4Bookings ontwikkeld waarmee organisaties die evenementen als business hebben, deze evenementen van begin tot het einde kunnen beheren. Je klanten kunnen bij jou eenvoudig een locatie huren of je organiseert een evenement. 4Bookings biedt jou een compleet reserveringsysteem aan, waarbij je alles binnen één systeem doet. Van het versturen van de offerte tot de reservering en de uiteindelijke facturatie. Natuurlijk bestaat de mogelijkheid om bepaalde functionaliteiten, zoals managementgegevens, af te schermen. Je kunt zelf de bevoegde persoon autoriseren. Er kan met meerdere gebruikers tegelijk in het systeem gewerkt worden.

Hoe werkt het?
Facturen gemaakt in 4Bookings worden automatisch als verkoopjournaalpost geboekt in je KING Finance administratie. 

Abonnement
Om gebruik te kunnen maken van de koppeling met 4Bookings dien je je abonnement uit te breiden met de module Cloudswitch (KING Apps). Per administratie kun je eenvoudig de koppeling activeren. Voor de prijzen van 4Bookings verwijzen wij je graag naar de website van 4Bookings.

Hoe kan ik de koppeling activeren?
Stap 1. Login in op KING Finance en open de administratie welke je wilt koppelen.
Stap 2. Open het menu KING Apps.
Stap 3. Zoek de app 4Bookings op en klik in het kader.
Stap 4. Klik op de groene button Activeer deze app.
Stap 5. KING Finance genereert een omgevingscode.
Stap 6. Kopieer deze omgevingscode en vul deze in het programma 4Bookings in.
Stap 7. De koppeling is geactiveerd.

Supportvragen
De koppeling is ontwikkeld door onze partner 4Bookings. Zij ondersteunen jouw onderneming bij vragen over de koppeling.

Consultancy
Ieder bedrijf is anders en dat weet onze consultancyafdeling als geen ander! Een KING Software consultant gaat echt aan de slag met jouw vragen en wensen. Wil je een globale uitleg van onze software of functionaliteiten? Geen probleem! Heb je specifieke wensen of problemen waar je tegenaan loopt? Onze consultant bijt zich hier graag in vast om jouw bedrijf naar een hoger niveau te tillen. Plan direct een afspraak met één van onze consultants.