Over 4Bookings

4Bookings ontwikkeld waarmee organisaties die evenementen als business hebben, deze evenementen van begin tot het einde kunnen beheren. Je klanten kunnen bij jou eenvoudig een locatie huren of je organiseert een evenement. 4Bookings biedt jou een compleet reserveringsysteem aan, waarbij je alles binnen één systeem doet. Van het versturen van de offerte tot de reservering en de uiteindelijke facturatie. Natuurlijk bestaat de mogelijkheid om bepaalde functionaliteiten, zoals managementgegevens, af te schermen. Je kunt zelf de bevoegde persoon autoriseren. Er kan met meerdere gebruikers tegelijk in het systeem gewerkt worden.

Hoe werkt de koppeling?

Met iMUIS Online Cloudswitch kun je iMUIS Online eenvoudig koppelen aan 4Bookings. Facturen gemaakt in 4Bookings worden automatisch bijgewerkt in je administratie. samenstellen.

In iMUIS Online dien je minimaal te beschikken over de module: 

Deze gebruiker kan door de juiste klantadministratie te openen de koppeling activeren.

Het activeren van de koppeling

De koppeling is ontwikkeld door 4Bookings. Daarom adviseren wij je bij vragen contact op te nemen met 4Bookings. Uiteraard kun je voor overige technische ondersteuning contact opnemen met onze deskundige supportmedewerkers.

Het activeren van de koppeling is alleen mogelijk indien je een abonnement hebt afgesloten op de module iMUIS Online Cloudswitch. In het programma Mijn Gegevens/Abonnement kun je controleren of deze module geactiveerd is (via menu-optie Beheer).

Via de onderstaande stappen kun je de koppeling activeren.

Stap 1. Login in iMUIS Online en open de administratie welke je wilt koppelen met 4Bookings.
Stap 2. Start het programma MUIS Apps.
Stap 3. Zoek de app 4Bookings en klik in het kader.
Stap 4. Klik op de groene button Activeer deze app.
Stap 5. iMUIS Online genereert een omgevingscode.
Stap 6. Kopieer deze omgevingscode en vul deze in het programma 4Bookings in.
Stap 7. De koppeling is geactiveerd.