Over Accommodatiehuur.nl

Accommodatiehuur is een intuïtieve softwareoplossing waar je verhuur, reserveringen en facturatie van o.a. sportaccommodaties, dorpshuizen en vergaderaccommodaties op één plek kunt regelen.

Accommodatiehuur.nl is een verhuur- en facturatieprogramma voor sportaccommodaties en vergaderlocaties. De software wordt ingezet voor het plannen, reserveren en factureren van ruim 200 locaties is Nederland. Zo wordt de SaaS-applicatie ingezet om vergaderzalen met zaalopstellingen en producten/arrangementen te boeken maar ook om tennisbanen te reserveren. Doordat veel van de sportaccommodaties door stichtingen worden beheerd heeft Accomodatiehuur een aantrekkelijk maandabonnement en ligt de focus van het product altijd op gebruiksgemak en overdraagbaarheid. Samenwerken in de applicatie en het verdelen van rollen en taken is de kern van de software.

Hoe werkt de koppeling?

Via de koppeling met iMUIS Online zorgt Accommodatiehuur ervoor dat de facturen welke in de SaaS-applicatie zijn aangemaakt automatisch worden ingeboekt in iMUIS Online, ook worden debiteurgegevens uitgewisseld. Indien er geen debiteurnummer is gekoppeld aan de huurder in Accommodatiehuur zal er automatisch een nieuwe debiteur worden aangemaakt in iMUIS Online.

Het activeren van de koppeling

De koppeling is ontwikkeld door Accommodatiehuur.nl. Daarom adviseren wij je bij vragen contact op te nemen met Accommodatiehuur.nl. Uiteraard kun je voor overige technische ondersteuning contact opnemen met onze deskundige supportmedewerkers.

Het activeren van de koppeling is alleen mogelijk indien je een abonnement hebt afgesloten op de module iMUIS Online Cloudswitch. In het programma Mijn Gegevens/Abonnement kun je controleren of deze module geactiveerd is (via menu-optie Beheer).

Via de onderstaande stappen kun je de koppeling activeren.

Stap 1. Login in iMUIS Online en open de administratie welke je wilt koppelen met Visionplanner.
Stap 2. Start het programma MUIS Apps.
Stap 3. Zoek de app Accommodatiehuur.nl en klik in het kader.
Stap 4. Klik op de groene button Activeer deze app.
Stap 5. iMUIS Online genereert een omgevingscode.
Stap 6. Kopieer deze omgevingscode en vul deze in het programma Accommodatiehuur.nl in.
Stap 7. De koppeling is geactiveerd.