Over Analys.io

Analys.io wil de informatie-infrastructuur bieden waarmee MKB accountants en adviseurs de informatie krijgen die ze nodig hebben om hun cliënten optimaal te bedienen. 

Onze kracht is de combinatie van data-analyse en de kennis van accountancy. Daarmee monitoren we administraties op zoek naar fouten, bijzonderheden en advieskansen. We zijn continu op zoek naar de juiste manier om informatie te verstrekken. Of dat nu is in de vorm van notificaties of dashboards of email, de belangrijkste doelstelling is dat de informatie terecht komt op de plek waar onze gebruikers werken.

We luisteren naar onze gebruikers en vertalen wensen in productverbeteringen. Zo worden onze analyses én onze gebruikers steeds doeltreffender.

Hoe werkt de koppeling

Als accountant kun je iMUIS Online administraties op basis van het grootboek eenvoudig koppelen met Analys.io. Met een breed pallet aan analyses kun je direct aan de slag. Voor een efficiënt samensteldossier of gewoon om een snelle maandelijkse afsluiting te scoren.

Via automatisch uitgevoerde controles ben je altijd goed geïnformeerd. De bevindingen ontvang je via notificaties of in het handige dashboard van Analys.io. Zo heb je zicht op bijzonderheden per administratie en een goed beeld van de status van al je administraties. Door de flexibele configuratie kun je controles in Analys.io per klant specifiek maken zodat je gefocust kunt blijven op zaken die voor jouw klanten relevant zijn.

Heb je een vraag over de koppeling of wil je de koppeling leggen op basis van RGS? Wij adviseren je dan contact op te nemen met Analys.io

 

De koppeling met Analys.io bieden wij aan als MUIS Accountancy App. Dat betekent dat accountants- en administratiekantoren hiermee al haar klantadministraties eenvoudig kan koppelen aan Analys.io. Sluit hiervoor een medewerkersabonnement af op de module:

Deze medewerker kan door de juiste klantadministratie te openen de koppeling activeren.

Via onze MUIS Apps Store informeren wij je graag over de werking van deze app. Kom je er niet uit dan adviseren wij je contact op te nemen met Analys.io

Voor overige technische ondersteuning kun je uiteraard contact opnemen met onze deskundige supportmedewerkers.