Over Optimizers

Optimizers is gevestigd in Nijkerk en is gespecialiseerd in handels- en productie logistiek. Hiervoor ontwikkelen zij innovatieve apps en logistieke software waarmee logistieke processen geoptimaliseerd kunnen worden. Kijk hier voor meer informatie.

Je kunt je iMUIS Online administratie koppelen aan:

 • App4Sales
 • Portal4Sales

App4Sales

App4Sales is een verkoopapp voor al je vertegen­woordigers en daarom een zeer goede aanvulling op iMUIS Online Verkoop. Met deze mobiele B2B salesapplicatie is het eenvoudig om digitaal je artikelbestand inclusief afbeeldingen in te zien en artikelen via je iPad of Android apparaat te verkopen. Het is dus volledig gekoppeld aan je iMUIS Online pakket. Nieuwe klanten kunnen eenvoudig worden geregistreerd via de app en worden automatisch aangemaakt in je iMUIS Online administratie. Vertegenwoordigers kunnen klanten direct orders laten ondertekenen op de iPad of tablet. Makkelijk en tijdbesparend! Deze orders worden automatisch bijgewerkt in iMUIS Online Verkoop.

 • Snelle orderregistratie
 • Gebruik de app in online en offline modus
 • Zoek en filter artikelen
 • Bekijk en filter je klanten en catalogus
 • Gebruik barcodescanning met een bluetoothscanner voor snellere invoer
 • Print en e-mail de orderbevestiging met je bedrijfslogo en ondertekening
 • Gebruik de App4Sales portal om je gebruikers en rechten te beheren
 • App4Sales ondersteunt de meest gangbare talen, ook de orderbevestiging in de taal van de klant

Portal4Sales

Portal4Sales is een B2B webshop waarmee je je klanten en vertegenwoordigers de mobiele oplossing in handen geeft voor het digitaliseren van het orderproces. Door de responsive layout is de Portal te gebruiken op ieder apparaat en heb je online altijd toegang tot de volledige catalogus, de meest actuele voorraadstanden, ordergeschiedenis, prijzen en de klantendatabase.

Klanten kunnen eenvoudig een bestelling plaatsen, ontvangen direct een orderbevestiging en hebben inzicht in de orderhistorie en factuurgegevens. Deze orders worden direct doorgestuurd naar iMUIS Online, waar ze administratief verwerkt kunnen worden.

Binnen Portal4Sales is het mogelijk om dropshipments te gebruiken. Met dropshipments geef je je klanten de mogelijkheid om de goederen direct te laten afleveren bij de eindconsument. Portal4Sales ondersteunt hierin, doordat alternatieve adresgegevens gemakkelijk ingevoerd kunnen worden tijdens het afronden van de verkooporder. Ook extra consumentgegevens, zoals e-mailadres, telefoonnummer en naam kunnen ingegeven worden.

 • Klanten kunnen zelf orders plaatsen
 • Plug & play: eenvoudige implementatie
 • Volledig responsive: werkt in iedere browser
 • Digitale catalogus met actuele voorraadstanden
 • Visueel aantrekkelijk lookbook
 • Verstuur automatisch een orderbevestiging

Hoe werkt de koppeling?

Voorkom het handmatig invoeren van artikelen, klanten en verkooporders in je online boekhoudpakket! Met de koppeling tussen App4Sales en Portal4Sales en iMUIS Online werk je met live data en schrijf je nieuwe klanten en orders in via de app, waarna de informatie automatisch wordt ingelezen in iMUIS Online.

In iMUIS Online dien je minimaal te beschikken over de module:

De gebruiker kan door de juiste klantadministratie te openen de koppeling activeren.

Het activeren van de koppeling

De koppeling is ontwikkeld door Optimizers. Daarom adviseren wij je bij vragen contact op te nemen met Optimizers.  Uiteraard kun je voor overige technische ondersteuning contact opnemen met onze deskundige supportmedewerkers.

Het activeren van de koppeling is alleen mogelijk indien je een abonnement hebt afgesloten op de module iMUIS Online Cloudswitch. In het programma Mijn Gegevens/Abonnement kun je controleren of deze module geactiveerd is (via menu-optie Beheer).

Via de onderstaande stappen kun je de koppeling activeren.

Stap 1. Login in iMUIS Online en open de administratie welke je wilt koppelen met Optimizers.
Stap 2. Start het programma MUIS Apps.
Stap 3. Zoek de app Optimizers en klik in het kader.
Stap 4. Klik op de groene button Activeer deze app.
Stap 5. iMUIS Online genereert een omgevingscode.
Stap 6. Kopieer deze omgevingscode en vul deze in het programma App4Sales of Portal4Sales in.
Stap 7. De koppeling is geactiveerd.