Over CannonWorks

Met CannonWorks heb je het kantoor in je broekzak. Je regelt als bedrijf met of zonder personeel echt alles vanaf je PC of met de app op je tablet of smartphone. Met CannonWorks werk je samen in- en rondom je bedrijf en dus ook samen met je boekhouder.

Ondernemers zijn altijd druk en hebben eigenlijk nooit écht de tijd om de dagelijkse bedrijfsprocessen goed op orde brengen. CannonWorks is slimme software waarmee jij en je collega’s je dagelijks werk doet en alles rondom je projecten bijhoudt, waaronder offertes, calculaties, urenregistraties, werkbonnen, facturen, documenten en afbeeldingen, maar ook de overeenkomsten en abonnementen met klanten regelt. Met CannonWorks heb je gebruiksvriendelijke software die dat allemaal voor je oplost, niet moeilijk, maar gewoon simpel en overzichtelijk.

Je kunt de prijzen van de aangevraagde offertes rechtstreeks toevoegen aan jouw offerte of lopend project. Je kunt nu ook direct al beginnen met uitbesteden, door opdrachten te gaan verstrekken op basis van regie of voor een vooraf overeengekomen bedrag.

Ook je boekhouding moet goed op orde zijn en daarom sluit CannonWorks aan op het boekhoudpakket wat je graag gebruikt of welke jouw boekhouder gebruikt. Dat kan nu heel gemakkelijk regelen zonder daar veel moeite voor te hoeven doen! In 2 minuten heb je een gratis CannonWorks proefaccount ingesteld in je eigen huisstijl en direct gekoppeld aan het boekhoudpakket.

Hoe werkt de koppeling?

Door de koppeling te activeren worden verkoopfacturen die je maakt in CannonWorks automatisch geboekt in je iMUIS Online administratie. Nadat de koppeling is geactiveerd start je in CannonWorks het programma Facturen. Zodra de factuur is ingevoerd en definitief is gemaakt door de klikken op de knop ‘Mailen’ of ‘Printen’ wordt de factuur automatisch geboekt in je iMUIS Online administratie.

Ook is het mogelijk om een inkoopfactuur in te voeren in het programma CannonWorks. Zodra deze is aangemaakt kies je in het scherm van CannonWorks voor Contant of rekening.  Zodra deze is opgeslagen wordt er automatisch een inkoopjournaalpost geboekt.

Om een journaalpost te boeken is het van belang dat de juiste omzetgrootboekrekeningen zijn gekoppeld. Indien de grootboekrekeningen niet goed zijn gekoppeld dan volgt een foutmelding. Binnen het instellingen scherm kan het dagboek en de juiste grootboekrekeningen worden ingesteld.

Om gebruik te maken van de koppeling met CannonWorks dien je minimaal te beschikken over de modules:

Het activeren van de koppeling

De koppeling is ontwikkeld door CannonWorks. Daarom adviseren wij je bij vragen contact op te nemen met CannonWorks. Uiteraard kun je voor overige technische ondersteuning contact opnemen met onze deskundige supportmedewerkers.

Het activeren van de koppeling is alleen mogelijk indien je een abonnement hebt afgesloten op de module iMUIS Online Cloudswitch. In het programma Mijn Gegevens/Abonnement kun je controleren of deze module geactiveerd is (via menu-optie Beheer).

Via de onderstaande stappen kun je de koppeling activeren.

Stap 1. Login in iMUIS Online en open de administratie welke je wilt koppelen met CannonWorkds.
Stap 2. Start het programma MUIS Apps.
Stap 3. Zoek de app CannonWorks en klik deze aan.
Stap 4. Klik op de groene button Activeer deze app.
Stap 5. iMUIS Online genereert een omgevingscode.
Stap 6. Kopieer deze omgevingscode en vul in het programma van CannonWorks in.