Over Caseware

CaseWare Nederland biedt flexibele softwareoplossingen voor de accountancy en financiële dienstverlening. De software faciliteert alle processen rondom rapportage, controle en auditing. Daarbij verbinden ze een hoge inhoudelijke kwaliteit aan een efficiënte werkwijze. Door de flexibiliteit van haar producten is de accountancy software breed inzetbaar. Zowel accountantskantoren als financial professionals bij bedrijven doen hun voordeel met haar financiële rapportage software.

Hoe werkt de koppeling?

Met de live koppeling tussen CaseWare en je iMUIS Online administraties wordt het samenstellen van de jaarrekening een stuk eenvoudiger. De grootboeksaldi uit iMUIS Online naar CaseWare automatisch worden opgehaald. Vanuit CaseWare kun je publicatiestukken deponeren conform SBR.  Het handmatig exporteren en inlezen van je auditfile is dus niet meer nodig! CaseWare Nederland is al geruime tijd SBR-ready door de integratie van SBR in haar rapportage- en samenstelsoftware.  Dat betekent dat je de publicatiestukken kunt deponeren conform de standaard van Standard Business Reporting (SBR).

  • Je administratie real-time koppelen aan CaseWare
  • Nooit meer handmatig een auditfile importeren in CaseWare
  • Meerdere administraties kun je koppelen
  • SBR-ready

De koppeling met CaseWare bieden wij aan als MUIS Accountancy App. Dat betekent dat accountants- en administratiekantoren hiermee al haar klantadministraties eenvoudig kan koppelen aan CaseWare. Sluit hiervoor een medewerkersabonnement af op de module:

Het activeren van de koppeling

De koppeling is ontwikkeld door CaseWare. Daarom adviseren wij je bij vragen contact op te nemen met CaseWare.  Uiteraard kun je voor overige technische ondersteuning contact opnemen met onze deskundige supportmedewerkers.

Het activeren van de koppeling is alleen mogelijk indien je een abonnement hebt afgesloten op de module iMUIS Online Cloudswitch. In het programma Mijn Gegevens/Abonnement kun je controleren of deze module geactiveerd is (via menu-optie Beheer).

Via de onderstaande stappen kun je de koppeling activeren.

Stap 1. Login in iMUIS Online en open de administratie welke je wilt koppelen met CaseWare.
Stap 2. Start het programma MUIS Apps.
Stap 3. Zoek de app CaseWare en klik in het kader.
Stap 4. Klik op de groene button Activeer deze app.
Stap 5. iMUIS Online genereert een omgevingscode.
Stap 6. Kopieer deze omgevingscode en vul deze in het programma CaseWare in.
Stap 7. De koppeling is geactiveerd.