Over CMSI

CMSI Software staat als fullservice creditmanagement organisatie voor belangrijke zaken als order to cash auditing, consultancy, software en reporting. Met 3 decennia aan kennis en ervaring willen wij zij je verder helpen d.m.v. procesoptimalisatie, training en software implementatie. Voor creditmanagement hebben zij effectieve software ontwikkeld die, in combinatie met onze rapportservice van SAP, uw cashflow optimaliseert en afschrijvingsrisico’s minimaliseert! Hiermee regel je je debiteurenbeheer op professionele wijze, conform de regels van de Wet Incasso Kosten(WIK) en/of uw Algemene Voorwaarden. Naast debiteurenbeheer kun je met deze software zelf de minnelijke fase van incasso doen. Met behulp van zorgvuldig opgestelde brieven voorzien van het logo van een van onze incassopartners schroef je de druk professioneel op om debiteuren te prikkelen tot betaling. De klanten van CMSI behalen hiermee goede resultaten.

Hoe werkt de koppeling?

Wil je de openstaande posten uit handen geven? Dan kun je een incassobureau inschakelen of gebruik maken van de koppeling tussen iMUIS Online en de software van Credit Management Solutions International (CMSI). Deze koppeling maakt het namelijk mogelijk dat ondernemers op een eenvoudige manier zelf hun debiteurenbeheer kunnen voeren, door bijvoorbeeld zelf rente- en incassokosten te berekenen.

De software van CMSI beschikt namelijk over middelen waarmee je op een gestructureerde en verantwoorde manier communiceert met debiteuren die niet kunnen of willen betalen. Denk hierbij aan diverse voorbeeldbrieven, waarop logo’s van gerenommeerde creditmanagement organisaties staan vermeld. Ondertussen houd je het hele betalingsproces toch in eigen beheer. Tijdens dit proces wordt de debiteur op verantwoorde wijze op zijn verplichtingen gewezen. Mocht je uiteindelijk toch besluiten dit uit handen te geven, dan zijn alle gegevens met een druk op de knop bekend bij CMSI. Deze organisatie neemt je daarna de incassoprocedure uit handen.

 

In iMUIS Online dien je minimaal te beschikken over de module: 

Het activeren van de koppeling

De koppeling is ontwikkeld door CMSI. Daarom adviseren wij je bij vragen contact op te nemen met CMSI creditmanagement. Uiteraard kun je voor overige technische ondersteuning contact opnemen met onze deskundige supportmedewerkers.

Het activeren van de koppeling is alleen mogelijk indien je een abonnement hebt afgesloten op de module iMUIS Online Cloudswitch. In het programma Mijn Gegevens/Abonnement kun je controleren of deze module geactiveerd is (via menu-optie Beheer).

Via de onderstaande stappen kun je de koppeling activeren.

Stap 1. Login in iMUIS Online en open de administratie welke je wilt koppelen met CMSI creditmanagement.
Stap 2. Start het programma MUIS Apps.
Stap 3. Zoek de app CMSI en klik in het kader.
Stap 4. Klik op de groene button Activeer deze app.
Stap 5. iMUIS Online genereert een omgevingscode.
Stap 6. Kopieer deze omgevingscode en vul deze in het programma CMSI in.
Stap 7. De koppeling is geactiveerd.