Over Crebos

Crebos is een bedrijf dat zich richt op (BI) softwareoplossingen voor grote en kleine bedrijven. Zij zijn actief op het gebied van transport, telecom en kunnen ook andere maatwerkoplossingen bieden. Door te werken met de nieuwste technologieën performen de softwareapplicaties op het hoogste niveau mogelijk.

Hoe werkt het?

Crebos onttrekt data die nodig is om jouw visualisatie te realiseren, denk hier bijvoorbeeld aan inkoop- en verkoopfacturen, omzet en correcties. Deze data kunnen zij visualiseren, maar ook combineren met andere databronnen zoals warehouse- en transportsystemen. Als je deze data combineert krijgt je meer inzicht in het rendement en marges. Zo weet je in welke gebieden je het makkelijkst meer rendement kunt behalen met je bedrijf. Met de Enterprise oplossing gaat Crebos voor je aan de slag met al jouw data en krijg je een dashboard die gebaseerd is op de belangrijke KPI’s. Dit betekent simpel gezegd dat problemen worden gedetecteerd en deze aan je worden getoond zodat je niet zelf op onderzoek hoeft te gaan. Denk hier aan structurele fouten bij de planning die je bedrijf vele euro’s kosten op jaarbasis. Deze oplossing is mogelijk in alle branches op het moment dat je met meer dan één systeem werkt en deze gecombineerd wilt zien, zodat je nog meer nieuwe inzichten krijgt.

De koppeling met Crebos is ontwikkeld door Crebos en kan worden ingezet met andere systemen uit elke branche. Heb je vragen omtrent prijzen en functionaliteiten? Neem dan contact op met Crebos via info@crebos.nl. Het activeren van de koppeling vanuit iMUIS Online is alleen mogelijk indien je een abonnement hebt afgesloten op de module iMUIS Online Cloudswitch (€11,- p.m.)

Het activeren van de koppeling

De koppeling is ontwikkeld door Crebos. Daarom adviseren wij je bij vragen contact op te nemen met Crebos. Uiteraard kun je voor overige technische ondersteuning contact opnemen met onze deskundige supportmedewerkers..

Het activeren van de koppeling is alleen mogelijk indien je een abonnement hebt afgesloten op de module iMUIS Online Cloudswitch. In het programma Mijn Gegevens/Abonnement kun je controleren of deze module geactiveerd is (via menu-optie Beheer).

Via de onderstaande stappen kun je de koppeling activeren.

Stap 1. Login in iMUIS Online en open de administratie welke je wilt koppelen met Crebos.
Stap 2. Start het programma MUIS Apps.
Stap 3. Zoek de app Crebos en klik deze aan.
Stap 4. Klik op de groene button Activeer deze app.
Stap 5. iMUIS Online genereert een omgevingscode.
Stap 6. Kopieer deze omgevingscode. Deze omgevingscode kun je doorgeven aan Crebosen. Zij gaan vervolgens voor jou aan de slag om zo snel mogelijk de problemen inzichtelijk te krijgen.