Over Debiteuren365.nl

Debiteuren365.nl heeft jarenlange ervaring met debiteurenbeheer. Met deze kennis hebben zij een online debiteurenmanagementsysteem ontworpen waarin klantvriendelijkheid, snelheid en eenvoud voorop staan. Bespaar tijd en geld door jouw debiteurenadministratie deels of volledig in Debiteuren365.nl te voeren. Debiteuren365.nl is de oplossing voor zzp’ers en kleine en grote bedrijven.

Het debiteurenmanagementsysteem

Het automatische debiteurenbeheersysteem van Debiteuren365.nl kan eenvoudig aan meer dan 850 boekhoud- en ordersystemen worden gekoppeld. Met het systeem maak je gebruik van standaard herinneringen en procedures of je kunt het juist volledig inrichten naar jouw eigen wensen. Uiteraard behoort het automatisch versturen van herinneringen (zowel per e-mail als in print) tot de mogelijkheden. Wil je het sturen van herinneringen niet automatisch laten verlopen? Geef dit dan gemakkelijk per debiteur aan.

Software op maat   

De software van Debiteuren365.nl wordt volledig in eigen huis ontwikkeld. Hierdoor kan er optimaal op de wensen van de klant worden ingespeeld en bieden zij ook oplossingen op maat aan.

Debiteurenbeheer uitbesteden

Wil je niet meer omkijken naar jouw debiteurenbeheer? Besteedt het dan volledig uit aan Debiteuren365.nl. Zij verzorgen voor jou:

  • de gehele opvolging per factuur;
  • het versturen van herinneringen aan klanten met openstaande betalingen.

Hierbij kun je zelf kiezen hoe de klant aan een betaling wordt herinnerd. Uiteraard is de tone of voice van Debiteuren365.nl altijd persoonlijk, professioneel en beleefd.

Door de expertise van Debiteuren365.nl zullen jouw klanten sneller betalen. Zij garanderen dat je binnen 2 weken (en waarschijnlijk nog sneller) een terugloop in je debiteurenbestand kunt verwachten. Daarnaast zorgt het uitbesteden van je debiteurenbeheer voor een 50% tijdsbesparing en 50% kostenbesparing. Uitbesteden levert je juist geld op!

Altijd weten wat de status is van jouw debiteurenbeheer?

Debiteurenbeheer365.nl werkt met een overzichtelijk online dashboard. Hierdoor heb je altijd en overal toegang tot je debiteurenbeheer. Ook wanneer je je debiteurenbeheer volledig aan hen uitbesteedt kun je altijd inloggen om de status te bekijken.

 

Hoe werkt de koppeling?

Met de koppeling tussen Debiteuren365.nl en iMUIS Online is het mogelijk om debiteurdata alsmede factuurgegevens te importeren in Debiteuren365.nl. Gedurende de dag wordt er een aantal keer een automatische import gegenereerd. Hierdoor beschik je over de meest recente informatie en kun je optimaal gebruik maken van de debiteurenbeheersoftware.

Stuur je facturen vanuit Debiteuren365.nl? Dan kun je deze gegevens naar iMUIS Online exporteren. 

In iMUIS Online dien je minimaal te beschikken over de module: 

Het activeren van de koppeling

De koppeling is ontwikkeld door Debiteuren365.nl. Daarom adviseren wij je bij vragen contact op te nemen met Debiteuren365.nl

Uiteraard kun je voor overige technische ondersteuning contact opnemen met onze deskundige supportmedewerkers.

Het activeren van de koppeling is alleen mogelijk indien je een abonnement hebt afgesloten op de module iMUIS Online Cloudswitch. In het programma Mijn Gegevens/Abonnement kun je controleren of deze module geactiveerd is (via menu-optie Beheer).

Via de onderstaande stappen kun je de koppeling activeren.

Stap 1. Login in iMUIS Online en open de administratie welke je wilt koppelen met Debiteuren365.nl.
Stap 2. Start het programma MUIS Apps.
Stap 3. Zoek de app Debiteuren365.nl en klik in het kader.
Stap 4. Klik op de groene button Activeer deze app.
Stap 5. iMUIS Online genereert een omgevingscode.
Stap 6. Kopieer deze omgevingscode en vul deze in het programma Debiteuren365.nl in.
Stap 7. De koppeling is geactiveerd.