Over Horsemanager

Horsemanager, een branchepakket voor de paardenbranche, heeft een realtime koppeling met iMUIS Online.

Horsemanager geeft je actief informatie over welke facturen je dient te versturen, welke inentingen je dient uit te voeren, wanneer je de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA) dient te bellen en wanneer je het FEI paardenpaspoort dient aan te vragen. Specifiek voor maneges biedt zij een compleet systeem waarmee eenvoudig lessen gepland kunnen worden.  Met de app ontvang je pushmeldingen over openstaande taken en kun je gegevens over je paard naar voren halen middels het scannen van een QR-code van je boxplaat.

Horsemanager is geschikt voor maneges, trainingsstallen, opfokbedrijven, hengstenhouderijen, kraamklinieken, paardentransportbedrijven, hoefsmeden en dergelijke.

Vanuit een passie voor springpaarden ontwikkelt Joan van Gorkum Olland.biz. software voor de paardenbranche. Als ervaren springpaardenfokker kent hij de klappen van de zweep en speelt met Olland.biz in op de bestaande en toekomstige behoefte van de sector. Olland.biz bedenkt allerlei slimme oplossingen, die het administratieve proces zoveel als mogelijk uitschakelt.

Hoe werkt de koppeling?

Heb je facturen gemaakt in Horsemanager? Met de koppeling tussen Horsemanager in iMUIS Online worden je debiteuren en verkoopjournaalposten automatisch bijgewerkt in je online boekhouding.

In iMUIS Online dien je per administratie minimaal te beschikken over de module:

 

Het activeren van de koppeling

De koppeling is ontwikkeld door Horsemanager. Daarom adviseren wij je bij vragen contact op te nemen met Horsemanager. Uiteraard kun je voor overige technische ondersteuning contact opnemen met onze deskundige supportmedewerkers.

Het activeren van de koppeling is alleen mogelijk indien je een abonnement hebt afgesloten op de module iMUIS Online Cloudswitch. In het programma Mijn Gegevens/Abonnement kun je controleren of deze module geactiveerd is (via menu-optie Beheer).

Via de onderstaande stappen kun je de koppeling activeren.
Stap 1. Login in iMUIS Online en open de administratie welke je wilt koppelen met Horsemanager.
Stap 2. Start het programma MUIS Apps.
Stap 3. Zoek de app Horsemanager en klik in het kader.
Stap 4. Klik op de groene button Activeer deze app.
Stap 5. iMUIS Online genereert een omgevingscode.
Stap 6. Kopieer deze omgevingscode en vul deze in het programma Horsemanager in.
Stap 7. De koppeling is geactiveerd.