Over Infine Software

Infine Software ontwikkelt software voor de accountancybranche. Sinds 2015 is Infine onderdeel van Visionplanner en worden bestaande Infine klanten overgezet naar Visionplanner Cloud. Wil je meer weten over Visionplanner Cloud? Kijk hier.

De producten van Infine zijn gericht op het samenstellen van financiële rapportages door accountants- en administratiekantoren. Zij ontzorgen de accountancybranche door middel van gespecialiseerde, gebruiksvriendelijke en intuïtieve software waarmee accountants- en administratiekantoren hun dienstverlening en processen eenvoudig kunnen optimaliseren.  

Hoe werkt de koppeling?

Werk je met Infine Jaarrekening en Samenstellen, dan kun je een XML Auditfile exporteren vanuit iMUIS Online. Deze functionaliteit word je in iMUIS Online Financieel standaard aangeboden. De XML Auditfile kun je vervolgens in Infine inlezen. Hiermee zie je niet alleen de grootboekrekeningen met omschrijvingen, maar ook de grootboekmutaties!

Volg deze stappen:
1. Login in je iMUIS Online boekhoudpakket;
2. Via de menu-optie [Financieel] start je het programma Grootboek;
3. Via [Exporteren] kun je een XML Auditfile exporteren.

De koppeling met Infine bieden wij aan als MUIS Accountancy App. Dat betekent dat accountants- en administratiekantoren hiermee al haar klantadministraties eenvoudig kan koppelen aan Infine. Sluit hiervoor een medewerkersabonnement af op de module:

Infine is overgenomen door Visionplanner, bestaande Infine klanten worden overgezet naar Visionplanner Cloud. Benieuwd naar Visionplanner Cloud? Kijk hier.

Het activeren van de koppeling

De koppeling is ontwikkeld door Infine Software. Daarom adviseren wij je bij vragen contact op te nemen met Infine. Uiteraard kun je voor overige technische ondersteuning contact opnemen met onze deskundige supportmedewerkers.

Volg deze stappen om een XML Auditfile te exporteren vanuit iMUIS Online:

1. Login in je iMUIS Online boekhoudpakket;
2. Via de menu-optie [Financieel] start je het programma Grootboek;
3. Via [Exporteren] kun je een XML Auditfile exporteren.