Meer over Lemonforce

Low code programmeren met de LemonForce® Studio

Ben jij accountant en wil je zelf software-systemen aan elkaar koppelen? LemonForce® Studio biedt jou de bouwstenen om KING Finance en KING Accountancy te ontsluiten en te verbinden met de systemen die jullie gebruiken (o.a. CRM, boekhouding en facturatie). Het is een low code integratieproduct waarmee je zonder zelf regels te programmeren koppelingen kunt bouwen. Hiermee wordt het dus mogelijk om razendsnel data tussen applicaties geautomatiseerd uit te wisselen.

Voordelen van het integreren van software en diensten
Het integreren van software en diensten kan veel opleveren. Denk alleen al aan het voorkomen van dubbele en foutieve invoer van gegevens door systemen met elkaar te verbinden. Dit resulteert niet alleen in tijd -en kostenbesparing, maar ook in meer betrouwbare gegevens.

Koppelingen door LemonForce® laten ontwikkelen
LemonForce® is een low code platform, waarmee jij zelf in staat bent koppelingen te bouwen. Heb je echter de tijd niet of expertise in huis om een koppeling te ontwikkelen. In de LemonForce Studio® vind je ook vele standaard koppelingen aan, maar biedt je ook de mogelijkheid om maatwerkkoppelingen te ontwikkelen (consultancy).

Vrijblijvende demo
Heb je interesse in een koppeling tussen LemonForce® en KING Accountancy of KING Finance?  Plan een vrijblijvende demo in en ontdek wat LemonForce voor jouw organisatie kan betekenen.

Abonnement
Om gebruik te kunnen maken van de koppeling met LemonForce Studio dien je je abonnement uit te breiden met de module Cloudswitch (KING Apps). Per administratie kun je eenvoudig de koppeling activeren.  Voor de prijzen van LemonForce verwijzen wij je graag naar de website van LemonFore of neem direct contact op met Jeroen Bosssenbroek door te bellen naar: 030-2271749.

Hoe kan ik de koppeling activeren?
Stap 1. Login in op KING Accountancy / KING Finance en open de administratie welke je wilt koppelen.
Stap 2. Open het menu KING Apps.
Stap 3. Zoek de app LemonForce en klik in het kader.
Stap 4. Klik op de groene button Activeer deze app.
Stap 5. KING Accountancy / Finance genereert een omgevingscode.
Stap 6. Kopieer deze omgevingscode en geef deze door aan LemonForce.
Stap 7. De koppeling is geactiveerd.

Supportvragen
De koppeling is ontwikkeld door onze partner LemonForce®. Zij ondersteunen jouw onderneming bij vragen over de koppeling.

Consultancy
Ieder bedrijf is anders en dat weet onze consultancyafdeling als geen ander! Een KING Software consultant gaat echt aan de slag met jouw vragen en wensen. Wil je een globale uitleg van onze software of functionaliteiten? Geen probleem! Heb je specifieke wensen of problemen waar je tegenaan loopt? Onze consultant bijt zich hier graag in vast om jouw bedrijf naar een hoger niveau te tillen. Plan direct een afspraak met één van onze consultants.