Razendsnel bedrijfsfinanciering krijgen

LoanStreet is dé nieuwe manier voor de mkb’er om snel en goedkoper een zakelijke lening te krijgen. LoanStreet biedt toegang tot financiering bij 15 aanbieders van financieringen, waaronder banken, crowdfunders, factoring maatschappijen en leasemaatschappijen. Door de koppeling met iMUIS Online kun je binnen enkele minuten gratis checken of je een financiering kunt krijgen voor jouw investeringsplan. Daarna vraag je de financiering eenvoudig aan via LoanStreet bij de gewenste financier. Er is tevens ook gratis hulp indien gewenst en het product kan makkelijk samen met jou accountant/boekhouder of adviseur gebruikt worden.

Ook financiers zijn blij met LoanStreet doordat de aanvraag altijd volledig is en dit voordeel geven ze aan jou terug, in de vorm van kortingen op rente en intakekosten. Het grootste voordeel is een snelle financieringsduidelijkheid.

Via LoanStreet kunnen financieringen aangevraagd worden tussen € 5.000 en € 1.000.000. Via LoanStreet krijg je sneller en goedkoper een zakelijke lening. LoanStreet is gekoppeld aan je iMUIS Online administratie, hierdoor maak je altijd gebruik van de meest recente bedrijfsgegevens. En ook in LoanStreet kan jouw boekhouder of accountant meekijken en je ondersteunen bij de aanvraag.

Update april 2020: door de uitbraak van het coronavirus worden veel ondernemingen op de proef gesteld. Maar waar kun je als ondernemer rekening mee houden en welke mogelijkheden tot financieringsaanvragen zijn er? LoanStreet probeert hulp te bieden in deze onzekere tijden. Kijk hier voor meer informatie.

Je regelt je financiering in vier stappen

Je regelt je financierings aanvraag in vier stappen

1. Koppeling boekhoudpakket
LoanStreet sluit naadloos aan op jouw IMUIS boekhoudsoftware. Je werkt dus met de meest recente gegevens en kunt die gebruiken bij het oriënteren op financiering. LoanStreet haalt de benodigde gegevens uit IMUIS met 1 druk op de knop.

2. Check financierbaarheid
LoanStreet biedt, voordat je de aanvraag indient, inzicht of je financieringsaanvraag kans van slagen heeft en bij welke financier. Ook krijgt je een korte toelichting van de verschillende financiers.

3. Financieringsaanvraag invullen
LoanStreet vult zelf de meeste gegevens, die nodig zijn voor een financieringsaanvraag in. Denk aan de winst- en verliesrekening, prognose, balans en cashflow. Je vult zelf nog enkele gegevens in en kunt dan de aanvraag direct digitaal versturen. Het is ook mogelijk om eerst de aanvraag met jouw accountant of boekhouder te delen. Je kunt dan samen je aanvraag controleren en zo nodig aanvullen.

4. Aanvraag indienen
Je kunt zelf kiezen bij welke partijen je jouw financieringsaanvraag indient. Denk hierbij aan een bank, crowdfundingplatform, leasemaatschappij en/of factoringmaatschappij. LoanStreet geeft je ook suggesties en toelichting waaraan je moet werken in je aanvraag, indien een financieringsaanvraag niet direct geaccepteerd wordt.

LoanStreet is compleet gratis! Zij ontvangen een vergoeding bij een succesvolle aanvraag. Als je via Loanstreet een financierings-aanvraag indient krijgt je soms korting op bijvoorbeeld de rente, intakekosten en afsluitprovisie. 

Heb je een vraag over de koppeling met Loanstreet? Wij verwijzen je graag naar Loanstreet.nl. Zijn zijn een startup en daarom helaas niet altijd bemand. Daarom adviseren wij je een email te sturen naar support@sparkholder.com. Zij reageren doorgaans binnen 1 werkdag. 

Elke iMUIS Online gebruiker heeft toegang tot de MUIS Apps Store. Door de koppeling te activeren kun je verbinding maken met je Loanstreet-account.