Over LogicWorks

Logicworks is een Nederlands IT bedrijf en is gespecialiseerd in de ontwikkeling en implementatie van gebruiksvriendelijke, flexibele en betaalbare standaard CRM oplossingen voor het midden- en kleinbedrijf (MKB). Met haar producten ondersteunen zij klanten in het MKB in hun streven op efficiënte en effectieve wijze aan de steeds hogere eisen te kunnen voldoen. 

Als dienstverlenende organisatie zijn zij zich dagelijks bewust van het feit dat hun succes mede mogelijk wordt gemaakt door het succes van hun klanten. De implementatie van innovatieve (online) CRM software, een unieke prijs/prestatieverhouding en een uitstekende service vormen dan ook de basis van de organisatie. Dagelijks besteden zij een groot deel van de tijd en middelen aan het verbeteren en optimaliseren van haar CRM software en diensten. Passie voor innovatie, plus een flinke dosis creativiteit, integriteit en betrokkenheid zijn kenmerkende eigenschappen van de medewerkers van Logicworks. 

Hoe werkt de koppeling?

Binnenkort meer informatie beschikbaar.

In iMUIS Online dien je minimaal te beschikken over de module: 

Het activeren van de koppeling

De koppeling is ontwikkeld door LogicWorks. Daarom adviseren wij je bij vragen contact op te nemen met LogicWorks. Uiteraard kun je voor overige technische ondersteuning contact opnemen met onze deskundige supportmedewerkers.

Het activeren van de koppeling is alleen mogelijk indien je een abonnement hebt afgesloten op de module iMUIS Online Cloudswitch. In het programma Mijn Gegevens/Abonnement kun je controleren of deze module geactiveerd is (via menu-optie Beheer).

Via de onderstaande stappen kun je de koppeling activeren.

Stap 1. Login in iMUIS Online en open de administratie welke je wilt koppelen met LogicWorks.
Stap 2. Start het programma MUIS Apps.
Stap 3. Zoek de app LogicWorks en klik in het kader.
Stap 4. Klik op de groene button Activeer deze app.
Stap 5. iMUIS Online genereert een omgevingscode.
Stap 6. Kopieer deze omgevingscode en vul deze in het programma LogicWorks in.
Stap 7. De koppeling is geactiveerd.