Over MLE

Make Life Easier (MLE) levert automatiseringsoplossingen die het werkende leven van accountants en financiële professionals makkelijker maken. De accountancysoftware en financiële applicaties worden altijd opgebouwd vanuit het primaire proces.

De MLE-applicaties zijn gebaseerd op bestaande IT-infrastructuur. Make Life Easier levert niet alleen de software, zij zorgen er ook voor dat de gebruikers ermee werken. Verleiding, gebruiksvriendelijkheid, gemak en het primaire proces staan centraal.

Passie is de kernwaarde van Make Life Easier:

  • Passie voor het primaire proces van de accountant
  • Passie voor vakmanschap in de accountancy
  • Passie voor eenvoud in IT-infrastructuur

Hoe werkt de koppeling?

Wil je online administraties controleren en samenstellen? Met MLE 365 werk je eenvoudig en veilig in de Cloud. Je hoeft dan ook zelf niets te installeren, het enige wat je nodig hebt om met MLE te werken is een abonnement op Office365. Met de koppeling tussen iMUIS Online en MLE 365 worden actuele cijfers binnen een afgebakende periode uit je boekhouding opgehaald. Vervolgens kan deze data worden gebruikt voor samenstel- en controlewerkzaamheden.

Met MLE samenstel genereert u als accountant in één werkproces een jaarrekening, publicatiestukken, een accountantsrapport, een samensteldossier en een SBR instance. Het is een volledig geïntegreerd werkproces.

De koppeling met MLE365 bieden wij aan als MUIS Accountancy App. Dat betekent dat accountants- en administratiekantoren hiermee al haar klantadministraties eenvoudig kan koppelen aan MLE365. Sluit hiervoor een medewerkersabonnement af op de module:

Het activeren van de koppeling

De koppeling is ontwikkeld door Make Life Easier (MLE). Daarom adviseren wij je bij vragen contact op te nemen met MLE. Uiteraard kun je voor overige technische ondersteuning contact opnemen met onze deskundige supportmedewerkers.

Het activeren van de koppeling is alleen mogelijk indien je een abonnement hebt afgesloten op de module iMUIS Online Cloudswitch. In het programma Mijn Gegevens/Abonnement kun je controleren of deze module geactiveerd is (via menu-optie Beheer).

Via de onderstaande stappen kun je de koppeling activeren.

Stap 1. Login in iMUIS Online en open de administratie welke je wilt koppelen met MLE365.
Stap 2. Start het programma MUIS Apps.
Stap 3. Zoek de app MLE365 en klik in het kader.
Stap 4. Klik op de groene button Activeer deze app.
Stap 5. iMUIS Online genereert een omgevingscode.
Stap 6. Kopieer deze omgevingscode en vul deze in het programma MLE365 in.
Stap 7. De koppeling is geactiveerd