Over Mijn Kantoor

Door de koppeling tussen Mijn Kantoor en iMUIS Online behoort het bijhouden van CRM gegevens in verschillende oplossingen tot de verleden tijd. Daarnaast automatiseer je eenvoudig werkprocessen op het gebied van boekhouding, aangiftes, rapportages en communiceer je dit via Mijn Kantoor met  je klant.

Portal, mobile app, workflows, CRM, dossier en integratieplatform voor de accountancy in één. Met Mijn Kantoor haal je een krachtig platform in huis waarbij functionaliteit in de vorm van apps worden aangeboden aan je medewerkers en je klanten. Wij geloven dat accountancy leidt tot de beste dienstverlening als diensten gestandaardiseerd zijn en worden gestuurd op doorlooptijd en voortgang. Samenwerken met clienten op basis van een gedeeld dossier, waarbij de klant zelf dossierstukken aanlevert en altijd inzicht heeft in de status en voortgang van de diensten die hij heeft afgenomen. Administratieve taken zoals accorderen, ondertekenen, WWFT en onboarding regel je zo makkelijk mogelijk in via procesautomatisering.

Met als basis een specifiek Accountancy CRM en een directe integratie tussen werkprocessen, klantcommunicatie, teamcommunicatie, taken en dossier is Mijn Kantoor een van de eerste totale oplossingen die klantgericht en online samenwerken met de klant mogelijk en leuk maakt. 

Hoe werkt de koppeling?

De koppeling synchroniseert de relaties (bedrijven en contacten) tussen iMUIS Online en Mijn Kantoor. De volgende data wordt daarin meegenomen: Relatienummer, Naam, Adres, Postcode, Plaats, Telefoon, Email (klant), Rechtsvorm, IBAN nr + BIC en Kvk nummer.

Door het beschikbaar hebben van deze data binnen Mijn Kantoor kun je eenvoudig werkprocessen automatiseren samenhangend met boekhouding, aangiftes en rapportages en deze via Mijn Kantoor communiceren met je klant. Door de integratie met Mijn Kantoor kun je je CRM uitbreiden met alle voor de accountancy relevante velden en vanuit een volledige database je services en diensten voor je klanten organiseren. Binnen Mijn Kantoor is aan de iMUIS Online klanten een eigen dossier gekoppeld, die gedeeld is met je klant. Vanuit dat dossier werk je samen met je klant.  Accorderen, gegevens uitwisselen en documenten en rapportages inzien is vervolgens eenvoudig via de Mijn Kantoor webportal of de Mijn Kantoor app. Je maakt je werkomgeving compleet met de klant timeline, notities, taken en single sign on naar voor je klanten en collega’s relevante overige applicaties.

De koppeling met Mijn Kantoor bieden wij aan als MUIS Accountancy App. Dat betekent dat accountants- en administratiekantoren hiermee al haar klantadministraties eenvoudig kan koppelen aan Mijn Kantoor. Sluit hiervoor een medewerkersabonnement af op de module:

Het activeren van de koppeling

De koppeling is ontwikkeld door Mijn Kantoor. Daarom adviseren wij je bij vragen contact op te nemen met  Mijn Kantoor. Uiteraard kun je voor overige technische ondersteuning contact opnemen met onze deskundige supportmedewerkers. Voor hulp kun je altijd chatten met de support omgeving van Mijn Kantoor.

Het activeren van de koppeling is alleen mogelijk indien je een abonnement hebt afgesloten op de module iMUIS Online Cloudswitch. In het programma Mijn Gegevens/Abonnement kun je controleren of deze module geactiveerd is (via menu-optie Beheer).

Via de onderstaande stappen kun je de koppeling activeren.

Stap 1. Login in iMUIS Online en open de administratie welke je wilt koppelen met Mijn Kantoor.
Stap 2. Start het programma MUIS Apps.
Stap 3. Zoek de app Mijn Kantoor en klik in het kader.
Stap 4. Klik op de groene button Activeer deze app.
Stap 5. iMUIS Online genereert een omgevingscode.
Stap 6. Kopieer deze omgevingscode en vul deze via de instellingen in het programma Mijn Kantoor in.
Stap 7. De koppeling is geactiveerd.