Nanny4all de all-in one oplossing voor de kinderopvang

Voor ondernemers in de kinderopvang bieden wij in samenwerking met Nanny4all een all-in-one oplossing voor een efficiënte bedrijfsvoering. De applicatie van Nanny4all ondersteunt je dan ook bij het realiseren van een optimale bezettingsgraad. Ouders hebben in de app (Apple en Android) direct inzicht in de opvangdetails van de kinderen. Facturen en jaaropgaven kunnen zij downloaden en wijzigingen kunnen zij zelfstandig doorvoeren. Je medewerkers hebben altijd inzicht in de aanwezigheid van kinderen en wijzigingen op de groepsplanning worden met de Nanny4all app eenvoudig doorgevoerd.

Nanny4all eenvoudig koppelen aan je iMUIS Online administratie

Om efficiënter te werken is Nanny4all geïntegreerd met je administratie in iMUIS Online. Dat betekent dat ouders automatisch als klant (debiteur) in iMUIS Online worden aangemaakt. Gemaakte facturen in Nanny4all worden als openstaande post klaargezet in je administratie. Vanuit iMUIS Online kun je vervolgens direct een incasso-batch klaarzetten om de openstaande bedragen per automatische incasso te innen.

Om gebruik te kunnen maken van de koppeling adviseren wij je om een abonnement af te sluiten op de volgende modules:
iMUIS Online Financieel – iMUIS Online Verkoop – iMUIS Online Bankieren – iMUIS Online Incasso – IMUIS Online Cloudswitch

Heb je een vraag over de koppeling met Nanny4all? Wij verwijzen je graag naar: wwww.nanny4all.nl

Elke iMUIS Online gebruiker heeft toegang tot de MUIS Apps Store. De koppeling is te activeren na het afsluiten van een abonnement op de module iMUIS Online Cloudswitch.