Over Nappkin

Nappkin is een compleet en geavanceerd restaurant POS systeem speciaal ontwikkeld voor de iPad. Alles wat je nodig hebt om met Nappkin te starten is een iPad, internet, en optioneel één of meerdere printers. In Nappkin zijn (online)reserveringen en eventueel PIN- en creditcardbetalingen compleet geïntegreerd. Tal van geavanceerde functies zetten een nieuwe standaard voor gastvrijheid binnen je restaurant.

Bestellen
Nappkin is vanuit de praktijk ontwikkeld. Alle denkbare details kunnen worden vastgelegd: specifieke diëten, bijzondere wensen, de spreektaal van de gast, extra tussengangen.

Reserveringen
In Nappkin kun je je reserveringen naadloos integreren in je POS-systeem; zowel de online als telefonische reserveringen kunnen worden geregistreerd en zijn eenvoudig in te zien en aan te vullen op je iPhone of iPad. Een e-mail sturen naar alle in het verleden gemaakte reserveringen ? Geen probleem dankzij de koppeling met MailChimp.

Overzicht
Nappkin geeft je direct en onvertraagd inzicht in de resultaten en is 24 uur per dag en 7 dagen in de week beschikbaar op je iPhone of iPad. Hoeveel pintransacties zijn er deze week gedaan? Een kopie van een rekening e-mailen? Start Nappkin op en de informatie is beschikbaar.

 

Hoe werkt de koppeling?

Nappkin is een compleet en geavanceerd restaurant POS-systeem speciaal ontwikkeld voor de iPad. Dankzij de koppeling met iMUIS Online hoef je geen tijd of geld te besteden aan het inboeken van omzet- en kassagegevens; dit gaat volledig automatisch. Meteen bij het afrekenen of eventueel als dagelijkse verzamelboeking.

In iMUIS Online dien je minimaal te beschikken over de module:

Het activeren van de koppeling

De koppeling is ontwikkeld door Nappkin. Daarom adviseren wij je bij vragen contact op te nemen met Nappkin.nl  Uiteraard kun je voor overige technische ondersteuning contact opnemen met onze deskundige supportmedewerkers.

Het activeren van de koppeling is alleen mogelijk indien je een abonnement hebt afgesloten op de module iMUIS Online Cloudswitch. In het programma Mijn Gegevens/Abonnement kun je controleren of deze module geactiveerd is (via menu-optie Beheer).

Via de onderstaande stappen kun je de koppeling activeren.

Stap 1. Login in iMUIS Online en open de administratie welke je wilt koppelen met Nappkin.
Stap 2. Start het programma MUIS Apps.
Stap 3. Zoek de app Nappkin en klik in het kader.
Stap 4. Klik op de groene button Activeer deze app.
Stap 5. iMUIS Online genereert een omgevingscode.
Stap 6. Kopieer deze omgevingscode en vul deze in het programma Nappkin in.
Stap 7. De koppeling is geactiveerd.