Over Next to Food

Next to Food opereert landelijk vanuit haar vestiging in Culemborg voor de meest uiteenlopende horecagelegenheden. Zij zijn ruim tien jaar geleden begonnen als leverancier van kassasystemen en inmiddels uitgegroeid tot de automatiseringspartner voor de horecabranche. Samen met krachtige businesspartners als Deli XL, IBM en Microsoft beschikken zij over de juiste kennis op horeca en automatiseringsgebied om het beste van het beste te kunnen bieden. Niet alleen nu, maar om ook voorbereid te zijn op de toekomst.

 

Hoe werkt de koppeling?

Ondernemers van horecagelegenheden die werken met het gebruiksvriendelijke kassasysteem Next to Food, kunnen met één druk op de knop automatisch de koppeling leggen met iMUIS Online. Je dagomzet wordt cumulatief aan het einde van de dag geautomatiseerd bijgewerkt in iMUIS Online. Staat een bestelling van je klant(en) nog open? Ook dan wordt deze automatisch bijgewerkt in je online boekhouding. Je kunt ervoor kiezen om zelf je boekhouding bij te houden of alleen de koppeling leggen via je accountant of boekhouder.

In iMUIS Online dien je minimaal te beschikken over de module:

Het activeren van de koppeling

De koppeling is ontwikkeld door Next to Food. Daarom adviseren wij je bij vragen contact op te nemen met Next to Food. Uiteraard kun je voor overige technische ondersteuning contact opnemen met onze deskundige supportmedewerkers.

Het activeren van de koppeling is alleen mogelijk indien je een abonnement hebt afgesloten op de module iMUIS Online Cloudswitch. In het programma Mijn Gegevens/Abonnement kun je controleren of deze module geactiveerd is (via menu-optie Beheer).

Via de onderstaande stappen kun je de koppeling activeren.

Stap 1. Login in iMUIS Online en open de administratie welke je wilt koppelen met Next to Food.
Stap 2. Start het programma MUIS Apps.
Stap 3. Zoek de app Next to Food en klik in het kader.
Stap 4. Klik op de groene button Activeer deze app.
Stap 5. iMUIS Online genereert een omgevingscode.
Stap 6. Kopieer deze omgevingscode en vul deze in het programma Next to Food in.
Stap 7. De koppeling is geactiveerd.