Over BCS

Wil jij jouw HR-processen en salarisadministratie optimaliseren en/of uitbesteden? Dan is BCS de partij voor jou! De innovatieve BCS software is een webbased systeem voor HR-processen en salarisadministratie. De software is altijd en overal via pc, laptop en/of mobile device beschikbaar. Je hoeft niets meer dubbel handmatig te verwerken; je vult de gegevens maar één keer in! Dit scheelt tijd en reduceert de kans op fouten.

Voor wie is het? BCS is het pakket voor alle bedrijven die de wil hebben om HR-processen en salarisadministratie te optimaliseren en/of uit te besteden.

Belangrijkste voordelen van de totaaloplossing voor HR en salarisadministratie:

 • Alles onder één dak: zoals werving en selectie, registratie van het wagenpark, het aanmelden van personeelsverstrekkingen, competentiemanagement en volledig inzicht in training en opleiding van uw medewerkers. Je kunt er ook voor kiezen om de salarissupportvolledig door BCS te laten uitvoeren.
 • Loonkostenoverzichten op basis van projectgegevens en/of voor gedefinieerde organisatielagen. Dit betekent een efficiënte en foutloze verwerking van gegevens.
 • Procesondersteuning door middel van workflows bij bijvoorbeeld indienst, uitdienst en collectieve mutaties. Dit zorgt voor blije en tevreden nieuwe en bestaande medewerkers.
 • Uitgebreide pro forma-functionaliteiten voor proefberekeningen en budgettering, wat helpt bij het maken van een juiste prognose voor jouw bedrijf.
 • Digitaal indiensttredingsformulier; de medewerker vult de gegevens op een veilige manier zelf in en dit komt direct juist in het systeem.
 • Op maat gemaakte workflow(s), want wij geloven dat elk proces in een bedrijf anders is.
 • De 100 meest gebruikte rapportages direct beschikbaar en de mogelijkheid tot eigen overzichten.
 • Een snelle implementatie en toch op maat.
Belangrijkste voordelen van de totaaloplossing voor de medewerker en manager:
 • Verlofregistratie en -aanvraag met accordering door leidinggevende; snel en eenvoudig.
 • Doorgeven van adres, IBAN en contactwijzigingen, in een keer correct door invoer van de medewerkers zelf.
 • Bedrijfsspecifieke content als YouTube-films, fotoboeken, personeelshandboeken en toolboxen, toegepast op de hedendaagse technologie.
 • Indienen van declaraties, met toevoeging van bestanden; handig en snel via de app.
 • Dashboard voor leidinggevende voor onder meer ziekteverzuim, verlof en loonkosten.
 • Indien nodig kun je tijdig bijsturen.
 • Geïntegreerde en meest uitgebreide personeelsplanningsmodule; bruikbaar voor elk bedrijf.
 • Actuele processtappen in workflow van onder meer beoordelingsproces en einde contract. Je bent er zeker van dat alles op tijd wordt aangeleverd en uitgevoerd.
 • Gebruiksvriendelijke app en in meerdere talen beschikbaar, dus ook voor je internationale collega’s en collega’s onderweg.

Hoe werkt de koppeling?

Met de koppeling tussen iMUIS Online en BCS worden loonjournaalposten automatisch geboekt na een succesvolle loonrun. Is de salarisadministratie ingericht op afdelingsniveau? Dan wordt automatisch ook de kostenplaats ingevuld.

Door deze koppeling hoef je nooit meer handmatig loonjournaalposten in je administratie in te voeren. Snel, gemakkelijk en bovendien niet foutgevoelig.

Wil je gebruik maken van de koppeling? Neem contact op met je accountmanager bij BCS.

De koppeling is ontwikkeld door BCS. Daarom adviseren wij je bij vragen omtrent prijzen en functionaliteiten contact op te nemen met BCS.

Het activeren van de koppeling vanuit iMUIS Online is alleen mogelijk indien je een abonnement hebt afgesloten op de module iMUIS Online Cloudswitch (€11,- p.m.). Daarnaast raden wij aan gebruik te maken van de module iMUIS Online Financieel (€19,50 p.m.).

Het activeren van de koppeling

De koppeling is ontwikkeld BCS. Daarom adviseren wij je bij vragen contact op te nemen met BCS. Uiteraard kun je voor overige technische ondersteuning contact opnemen met onze deskundige supportmedewerkers.

Het activeren van de koppeling is alleen mogelijk indien je een abonnement hebt afgesloten op de module iMUIS Online Cloudswitch. In het programma Mijn Gegevens/Abonnement kun je controleren of deze module geactiveerd is (via menu-optie Beheer).

Wil je de koppeling activeren? Neem contact op met je accountmanager bij BCS. 

Polaris - BCS