Pubble

Pubble maakt cloud software voor iedere uitgeverij. Hiermee kun je de status van artikelen bijhouden, gemakkelijk samenwerken met collega’s van verschillende afdelingen en sturen op verkoopdoelstellingen.

Hoe werkt de koppeling?

Pubble is een cloud gebaseerd softwarepakket voor uitgevers. Alle handelingen van de uitgeverij worden hierin geautomatiseerd, zo ook de facturatie. Met dit CRM systeem werk je overzichtelijk en gestructureerd. In Pubble worden facturen aangemaakt en verstuurd naar de klant. De koppeling in iMUIS Online verzorgt het aanmaken en updaten van debiteuren. Daarnaast worden de facturen en factuurregels ook naar iMUIS Online verstuurd.

 

In iMUIS Online dien je minimaal te beschikken over de module: 

Het activeren van de koppeling

De koppeling is ontwikkeld door Pubble. Daarom adviseren wij je bij vragen contact op te nemen met Pubble. Uiteraard kun je voor overige technische ondersteuning contact opnemen met onze deskundige supportmedewerkers.

Het activeren van de koppeling is alleen mogelijk indien je een abonnement hebt afgesloten op de module iMUIS Online Cloudswitch. In het programma Mijn Gegevens/Abonnement kun je controleren of deze module geactiveerd is (via menu-optie Beheer).

Via de onderstaande stappen kun je de koppeling activeren.

Stap 1. Login in iMUIS Online en open de administratie welke je wilt koppelen met Pubble.
Stap 2. Start het programma MUIS Apps.
Stap 3. Zoek de app Pubble en klik in het kader.
Stap 4. Klik op de groene button Activeer deze app.
Stap 5. iMUIS Online genereert een omgevingscode.
Stap 6. Kopieer deze omgevingscode en vul deze in het programma Pubble in.
Stap 7. De koppeling is geactiveerd.