Over Radar

RADAR software: CRM innovatie in Accountancy! Je klant centraal overal en altijd! RADAR Uren voor accountancy werkt optimaal samen met iMUIS Online. Al je medewerkers kunnen zo snel en makkelijk mogelijk hun uren schrijven. Daarmee heb je een compleet en snel inzicht in de tijdsbesteding van je medewerkers en up-to-date managementrapportages en ben je altijd direct op de hoogte van de realisatie van de werkzaamheden en de stand van de nog te factureren uren. Alle facturen worden uiteraard elektronisch verzonden per e-mail als pdf- en als UBL-bestand. Of de facturen worden elektronisch verzonden door de integratie tussen RADAR en eVerbinding.

  • Relatiebeheer
  • Documentmanagement
  • Taken- en workflowmanagement
  • Urenregistratie
  • Budgetbewaking- en signalering
  • Koppelingen
  • 15 jaar ervaring in Accountancy
  • Facturatie
  • Innovatie
  • Klantgericht werken

Hoe werkt de koppeling?

Combineer de kracht van RADAR en iMUIS Online. Je hoeft nooit meer op twee plekken je klantgegevens handmatig bij te werken. Als je binnen RADAR klantgegevens toevoegt of wijzigt, worden deze gegevens direct verwerkt in je administratie. Op het moment van factureren, worden de boekingen automatisch verwerkt in iMUIS Online. Je hoeft alleen maar een verbinding te maken via cloudswitch tussen je iMUIS Online administratie en RADAR Software! Vervolgens worden facturen voortaan automatisch geboekt in je financiële administratie!

 

De koppeling met Radar software bieden wij aan als MUIS Accountancy App. Dat betekent dat accountants- en administratiekantoren hiermee al haar klantadministraties eenvoudig kan koppelen aan Radar software. Sluit hiervoor een medewerkersabonnement af op de module:

Het activeren van de koppeling

De koppeling is ontwikkeld door Radar software. Daarom adviseren wij je bij vragen contact op te nemen met Radar software. Uiteraard kun je voor overige technische ondersteuning contact opnemen met onze deskundige supportmedewerkers.

Het activeren van de koppeling is alleen mogelijk indien je een abonnement hebt afgesloten op de module iMUIS Online Cloudswitch. In het programma Mijn Gegevens/Abonnement kun je controleren of deze module geactiveerd is (via menu-optie Beheer).

Via de onderstaande stappen kun je de koppeling activeren.

Stap 1. Login in iMUIS Online en open de administratie welke je wilt koppelen met Radar.
Stap 2. Start het programma MUIS Apps.
Stap 3. Zoek de app Radar en klik in het kader.
Stap 4. Klik op de groene button Activeer deze app.
Stap 5. iMUIS Online genereert een omgevingscode.
Stap 6. Kopieer deze omgevingscode en vul deze in het programma Radar in.
Stap 7. De koppeling is geactiveerd.