SecureLogin het online platform om veilig in te loggen

SecureLogin is het online bureaublad voor administratie- en accountantskantoren. SecureLogin biedt je de mogelijkheid om inzicht te krijgen in wie welke applicaties (en hoe vaak) gebruiken en om snel en doelgericht toegang te geven aan de juiste personen en toegangsblokkades op te werpen wanneer nodig. Om je gegevens optimaal te beveiligen passen we best practices toe op het gebied van Security by Design, voeren continue code reviews uit en maken we alleen gebruik van beveiligingsprotocollen die vandaag én morgen als veilig kunnen worden beschouwd. Gegevens worden beveiligd opgeslagen in ISO- en NEN-gecertificeerde hostingfaciliteiten. Alle in- en uitgaande verbindingen worden op meerdere niveaus beveiligd.

SecureLogin eenvoudig koppelen aan je iMUIS Online administratie

Met iMUIS Online kun je altijd veilig inloggen en heb je online toegang tot je administraties. Maar als je als accountants- of administratiekantoor met meerdere applicaties werkt, dan kan het vervelend zijn om elke keer weer opnieuw in te loggen. Daarom hebben wij iMUIS Online gekoppeld aan SecureLogin. SecureLogin is hét online platform voor toegang, controle en beheersing tot online applicaties van je klanten en medewerker(s). SecureLogin kun je vergelijken met het bureaublad op je computer, maar dan online. Je hebt toegang tot alle diensten waar je gebruik van maakt in één overzicht en met één klik kun je inloggen bij meer dan 75 applicaties.

Waarom SSO?

Je werkt met meerdere softwarepakketten. Dat betekent in de praktijk dat je een hoop gebruikersnamen en wachtwoorden moet onthouden. Maar hoe fijn is het als je maar één complex wachtwoord hoeft te onthouden die je direct veilig toegang geeft tot al je software en apps? Dan is goed om te kijken naar een SSO-oplossing zoals SecureLogin.

In iMUIS Online dien je minimaal te beschikken over de module: 

Het activeren van de koppeling

De koppeling is ontwikkeld door SecureLogin. Daarom adviseren wij je bij vragen contact op te nemen met SecureLogin. Uiteraard kun je voor overige technische ondersteuning contact opnemen met onze deskundige supportmedewerkers.

Het activeren van de koppeling is alleen mogelijk indien je een abonnement hebt afgesloten op de module iMUIS Online Cloudswitch. In het programma Mijn Gegevens/Abonnement kun je controleren of deze module geactiveerd is (via menu-optie Beheer).

Via de onderstaande stappen kun je de koppeling activeren.

Stap 1. Login in iMUIS Online en open de administratie welke je wilt koppelen met SecureLogin.
Stap 2. Start het programma MUIS Apps.
Stap 3. Zoek de app SecureLogin en klik in het kader.
Stap 4. Klik op de groene button Activeer deze app.
Stap 5. iMUIS Online genereert een omgevingscode.
Stap 6. Kopieer deze omgevingscode en vul deze in het programma SecureLogin in.
Stap 7. De koppeling is geactiveerd