Over Teamleader

Teamleader biedt een overzichtelijk CRM-systeem om je database eenvoudig te beheren en elke klant perfect op te volgen. Van de allereerste meeting tot lang na de verkoop. Zet je offertes moeiteloos om in facturen, geef ze meteen de juiste professionele look en laat klanten online betalen. Met de project management tool houd je elk project probleemloos op de rails. Je maakt een duidelijk overzicht van de planning, deadlines én budget.

Met deze functionaliteiten biedt Teamleader een all-in-one tool voor CRM, facturatie en project management. Een integratie met al je favoriete tools is daarbovenop mogelijk om je tijd te besparen. Het platform is eenvoudig te gebruiken en ideaal voor het MKB. Laat je bedrijf efficiënter draaien op 5 vlakken: klantenrelaties, verkoop, facturatie, projectmanagement en support. Dat bespaart jou een hoop tijd, werk en kopzorgen.

Hoe werkt de koppeling?

Combidesk biedt je de mogelijkheid om automatisch een koppeling te maken tussen Teamleader CRM en iMUIS Online. In Teamleader CRM kun je onder meer facturen maken en versturen. Met de koppeling worden deze facturen en relaties automatisch bijgewerkt in je boekhouding. Als er betalingen binnen zijn, worden deze door je online boekhoudpakket teruggekoppeld naar je CRM-software. Je ziet dus in zowel je boekhoud- als CRM-pakket of de factuur is betaald.

Hoe werkt de koppeling?

  • Deze integratie is volledig automatisch. De synchronisatie loopt ieder kwartier waardoor je boekhouding realtime is bijgewerkt. Accountants hebben daardoor een actueel beeld van de administratie van hun cliënt.
  • Er kan een eenmalige export worden uitgevoerd om bestaande Teamleader facturen naar iMUIS Online te synchroniseren. Dit kan vanaf het begin van een maand, dit boekjaar of vanaf het begin van een kwartaal.
  • Teamleader contacten en bedrijven worden automatisch gesynchroniseerd als contact in iMUIS Online.
  • Btw-tarieven kunnen worden gekoppeld aan verschillende grootboekrekeningen in iMUIS Online.
  • Grootboekrekeningen worden naar iMUIS Online meegegeven. Voorwaarde is dat de grootboekrekening ook in iMUIS Online beschikbaar dient te zijn.
  • Betaalstatussen: wanneer een boeking in iMUIS Online is betaald, krijgt de bijbehorende factuur in Teamleader de status ‘Betaald’. In combinatie met de bestaande bankkoppelingen in iMUIS Online krijg je een volledig gesloten en geautomatiseerde facturatie.
  •  

De koppeling met Teamleader (via Combidesk) is via de MUIS Apps Store in iMUIS Online te activeren.

  •  €20,- per maand per administratie..  

Het activeren van de koppeling

De koppeling met Teamleader is ontwikkeld door Combidesk. Daarom adviseren wij je bij vragen contact op te nemen met Combidesk. Uiteraard kun je voor overige technische ondersteuning contact opnemen met onze deskundige supportmedewerkers.

Via de onderstaande stappen kun je de koppeling activeren.

Stap 1. Login in iMUIS Online en open de administratie welke je wilt koppelen met Teamleader.
Stap 2. Start het programma MUIS Apps.
Stap 3. Zoek de app Teamleader en klik in het kader.
Stap 4. Klik op de groene button Mijn abonnement uitbreiden.
Stap 5. Genereer uit MUIS Online een omgevingscode.
Stap 6. Kopieer deze omgevingscode en vul deze in het programma Teamleader in.
Stap 7. De koppeling is geactiveerd.