Over TIMEWRITER

TimeWriter is een urenregistratieprogramma dat eenvoud en helderheid koppelt aan flexibiliteit en bedieningsgemak. Het zorgt voor een volledige verantwoording van alle gewerkte uren en vormt een uitstekende basis voor facturering en managementinformatie. Maar TimeWriter biedt meer: het is ook een uitstekend instrument voor budgetbewaking en je verlofadministratie. TimeWriter blinkt uit in eenvoud: zowel voor de medewerker als voor de beheerder en de manager. Tegelijkertijd biedt het programma een schat aan informatie voor uiteenlopende doeleinden: factureren, verlofadministratie, bedrijfsvoering, trends en prognoses, projectplanning en budgetbewaking. Het programma is bovendien volledig aan te passen aan elke organisatie. TimeWriter is verkrijgbaar in twee versies: de standaardversie (TimeWriter Standaard) en de versie voor grotere organisaties en organisaties met specifieke wensen (TimeWriter Pro).

Hoe werkt de koppeling

Met de koppeling tussen iMUIS Online en TimeWriter worden de facturen direct doorgezet naar je online boekhouding. Gemakkelijk en tijdbesparend! Ook de debiteur en verkoopgegevens worden in iMUIS Online verwerkt.

 

In iMUIS Online dien je minimaal te beschikken over de module:

Via onze MUIS Apps Store informeren wij je graag over de werking van deze app. Kom je er niet uit dan adviseren wij je contact op te nemen met XSO, xBase Software Ontwikkeling. 

Voor overige technische ondersteuning kun je uiteraard contact opnemen met onze deskundige supportmedewerkers.