Over Untill

UnTill Ordering Software is marktleider in de bouw van flexibele kassaoplossingen, specifiek ontwikkeld vóór de horeca, dóór horecaspecialisten. Voor elk segment binnen de horeca biedt UnTill een passende oplossing, aangepast aan de behoefte en het budget van de klant. UnTill kassasystemen is geschikt voor de horeca, sportverenigingen, zorginstellingen en bedrijfscateraars.

 

Hoe werkt de koppeling?

Werk je met UnTill kassasystemen? Dan is een automatisch koppeling met je boekhoudpakket tegenwoordig onmisbaar. In combinatie met een abonnement op iMUIS Online Cloudswitch worden kassamutaties dagelijks bijgewerkt in je boekhouding. Dit levert je een flinke tijdsbesparing op! UnTill wordt via een landelijke dekking geleverd door de volgende dealers: Adnamics, Upta en Janssens kassasystemen. Het kassasysteem is ook gekoppeld met het personeelsroostersysteem van Nostradamus. Nostradamus is de Horecaplanner waarmee je personeel makkelijk kunt inroosteren. Deze koppeling heeft als doel om personeelskosten te verlagen en geeft je op elk moment inzicht in de productiviteit van je medewerkers en de loonkosten.

  • Omzet op grootboekniveau;
  • Betaalwijzen op grootboekniveau;
  • Boeken op debiteur (bedrag);
  • Synchronisatie van debiteuren;
  • Ondersteuning van open tafels (Kruisposten).

In iMUIS Online dien je minimaal te beschikken over de module:

Het activeren van de koppeling

De koppeling is ontwikkeld door Untill. Daarom adviseren wij je bij vragen contact op te nemen met Untill.nl  Uiteraard kun je voor overige technische ondersteuning contact opnemen met onze deskundige supportmedewerkers.

Het activeren van de koppeling is alleen mogelijk indien je een abonnement hebt afgesloten op de module iMUIS Online Cloudswitch. In het programma Mijn Gegevens/Abonnement kun je controleren of deze module geactiveerd is (via menu-optie Beheer).

Via de onderstaande stappen kun je de koppeling activeren.

Stap 1. Login in iMUIS Online en open de administratie welke je wilt koppelen met Webwinkelfacturen.nl.
Stap 2. Start het programma MUIS Apps.
Stap 3. Zoek de app Untill en klik in het kader.
Stap 4. Klik op de groene button Activeer deze app.
Stap 5. iMUIS Online genereert een omgevingscode.
Stap 6. Kopieer deze omgevingscode en vul deze in het programma Untill in.
Stap 7. De koppeling is geactiveerd.