Over Vitosoft

VitoSoft levert kennis en software voor het beheren van al je (klant)contacten; intern en extern. Sales, projecten, DMS, Workflow etcetera. Hiermee gaan zij de concurrentie aan met de grote ERP leveranciers op het gebied van relatiebeheer. Deze oplossingen zijn vaak log, omslachtig en nodeloos ingewikkeld. Zij willen laten zien dat het anders kan. Op basis van haar bouwstenen wordt de oplossing per klant aangepast. Tijdens een intakegesprek nemen zij door hoe jij werkt en wordt onze oplossing op maat ingericht. Denk hierbij aan rapportages, werkprocessen en branchespecifieke velden. Persoonlijke aandacht en commitment staan hierbij voorop. Haar eigen frustraties met de verschillende klantbeheer systemen zijn de reden waarom VitoSoft is opgericht. Zij geloven niet in het schaap met de 5 poten, die alles kan; en waarbij men toch nog losse lijstjes en Outlook taken bijhoudt. Een oplossing die uitblinkt in eenvoud, effectiviteit en werkbaarheid. No Nonsense Software!

Hoe werkt de koppeling?

Met de Cloudswitch koppeling tussen iMUIS Online en VitoSoft combineren onze klanten het beste van 2 werelden. De kracht van een effectieve CRM-oplossing voor relatiebeheer en verkoop met de financiële onderbouwing vanuit MUIS.

 

In iMUIS Online dien je minimaal te beschikken over de module: 

Het activeren van de koppeling

De koppeling met Perfect View is ontwikkeld door Vitosoft. Daarom adviseren wij je bij vragen contact op te nemen met Vitosoft. Uiteraard kun je voor overige technische ondersteuning contact opnemen met onze deskundige supportmedewerkers.

Het activeren van de koppeling is alleen mogelijk indien je een abonnement hebt afgesloten op de module iMUIS Online Cloudswitch. In het programma Mijn Gegevens/Abonnement kun je controleren of deze module geactiveerd is (via menu-optie Beheer).

Via de onderstaande stappen kun je de koppeling activeren.

Stap 1. Login in iMUIS Online en open de administratie welke je wilt koppelen met Vitosoft.
Stap 2. Start het programma MUIS Apps.
Stap 3. Zoek de app Vitosoft en klik in het kader.
Stap 4. Klik op de groene button Activeer deze app.
Stap 5. iMUIS Online genereert een omgevingscode.
Stap 6. Kopieer deze omgevingscode en vul deze in het programma Vitosoft in.
Stap 7. De koppeling is geactiveerd.