Over Wizz

De WIZZkit is van oorsprong ontwikkeld voor praktijken en kleine dienstverleners.  Of je nu een coach, (natuurgeneeskundig) therapeut, psycholoog, consultant of masseur bent, je hebt behoefte aan overzicht in jouw administratie. Het programma biedt jou ondersteuning bij het uitvoeren en vastleggen van de dagelijkse activiteiten.  Denk bijvoorbeeld aan het vastleggen van cliëntgegevens, de urenverantwoording (t.b.v. zelfstandigenaftrek), de kilometerregistratie en de btw-aangifte. Ook kun je met de WIZZkit op een snelle manier mailings en allerlei standaardbrieven opstellen. Hierbij vult het programma automatisch allerlei klantspecifieke gegevens in.

Hoe werkt de koppeling?

Stuur je als zelfstandige facturen vanuit Wizz Software en services? Wil je dat deze gemaakte facturen en relaties realtime worden bijgewerkt in je iMUIS Online boekhoudpakket? Dit betekent dat je nooit meer handmatig je relaties hoeft aan te maken en journaalposten hoeft te boeken. Koppel dan je iMUIS Online administratie met Cloudswitch aan Wizz software en services.

Voordelen Wizz

  • Makkelijk je uren bijhouden ten behoeve van de zelfstandigenaftrek;
  • Je klantgegevens altijd bij de hand;
  • E-mails en documenten aanmaken en direct koppelen aan de klant;
  • Je kilometers voor je privéauto of zakelijke auto registeren. 

In iMUIS Online dien je minimaal te beschikken over de module: 

Het activeren van de koppeling

De koppeling is ontwikkeld door Wizz software. Daarom adviseren wij je bij vragen contact op te nemen met Wizz software. Uiteraard kun je voor overige technische ondersteuning contact opnemen met onze deskundige supportmedewerkers.

Het activeren van de koppeling is alleen mogelijk indien je een abonnement hebt afgesloten op de module iMUIS Online Cloudswitch. In het programma Mijn Gegevens/Abonnement kun je controleren of deze module geactiveerd is (via menu-optie Beheer).

Via de onderstaande stappen kun je de koppeling activeren.

Stap 1. Login in iMUIS Online en open de administratie welke je wilt koppelen met Wizz software.
Stap 2. Start het programma MUIS Apps.
Stap 3. Zoek de app Wizz en klik in het kader.
Stap 4. Klik op de groene button Activeer deze app.
Stap 5. iMUIS Online genereert een omgevingscode.
Stap 6. Kopieer deze omgevingscode en vul deze in het programma Wizz in.
Stap 7. De koppeling is geactiveerd.