Over Yoobi

Yoobi heeft het proces van urenregistratie (of tijdregistratie) tot facturatie volledig geautomatiseerd. Schrijf uren niet langer op werkbriefjes of urenstaten, maar gebruik de app van Yoobi.  Je kan uren verzamelen, sorteren, goedkeuren en doorbelasten. Snel en secuur. Yoobi geeft een complete controle over je administratie. Zodra de factuur is verzonden uit Yoobi wordt deze automatisch bijgewerkt in je iMUIS Online boekhouding.  

Projectmanagement
Yoobi helpt bij het plannen, beheren en afronden van projecten. Werk gezamenlijk aan deelprojecten, budgetteer activiteiten en krijg een actueel inzicht in de voortgang en financiële resultaten.

Uren registreren en goedkeuren 
Yoobi heeft het proces van urenregistratie tot facturatie volledig digitaal ondervangen. Schrijf uren niet langer op werkbriefjes of urenstaten en gebruik onze app. Uren verzamelen, sorteren, goedkeuren en doorbelasten.   

Offreren en factureren
Met Yoobi stel je online offertes en facturen samen. Kies voor uurfacturen, fixed-price facturen of productfacturen. Er is ook een optie voor abonnementen. Bij een factuur voer je naar keuze bijlagen toe, dit kan ook automatisch.

CRM
De CRM Module helpt je om samen te werken aan projecten en verkooptargets. Sla documenten op vanuit je mailbox, gebruik de app of werk afspraken bij vanuit je agenda. Meer inzicht, zodat jij gericht actie kan ondernemen.

Hoe werkt de koppeling?

Met Yoobi stel je online offertes en facturen samen. Op het moment dat je de factuur naar een klant verstuurt uit Yoobi dan wordt de klant automatisch als debiteur aangemaakt en de openstaande factuur in je iMUIS Online administratie geboekt.  

In iMUIS Online dien je minimaal te beschikken over de module: 

Het activeren van de koppeling

De koppeling is ontwikkeld door Yoobi. Daarom adviseren wij je bij vragen contact op te nemen met Yoobi. Uiteraard kun je voor overige technische ondersteuning contact opnemen met onze deskundige supportmedewerkers.

Het activeren van de koppeling is alleen mogelijk indien je een abonnement hebt afgesloten op de module iMUIS Online Cloudswitch. In het programma Mijn Gegevens/Abonnement kun je controleren of deze module geactiveerd is (via menu-optie Beheer).

Via de onderstaande stappen kun je de koppeling activeren.

Stap 1. Login in iMUIS Online en open de administratie welke je wilt koppelen met Yoobi.
Stap 2. Start het programma MUIS Apps.
Stap 3. Zoek de app Yoobi en klik in het kader.
Stap 4. Klik op de groene button Activeer deze app.
Stap 5. iMUIS Online genereert een omgevingscode.
Stap 6. Kopieer deze omgevingscode en vul deze in het programma Yoobi in.
Stap 7. De koppeling is geactiveerd.